Pelkosten sukuseuran kuulumisia n:o 12/071205

Hyvät sukuseuramme jäsenet ja ystävät!

Terveisiä sukuseuramme hallitukselta!

Pidimme vasta kokousta Valtterin ja Eilan kotona Pirkkalassa. Aika tuntuu hupenevan käsistä, on alkanut jo adventin aika, joulu tulee, ja pian on vuoden vaihtuminen. On katsottava, mitä on tapahtunut, ja mitä on edessä.

1. Vuosikokous ja suvun jäsenten tapaaminen

Pelkosten sukuseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous ja suvun jäsenten tapaaminen oli

Padasjoen seurakunnan Särsjärven leirikeskuksessa 20.8.2005.

Tapahtumaan osallistui 50 henkeä, jotka kaikki eivät olleet sukuseuran jäseniä. Alkusanat lausui Heikki Pelkonen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Pelkonen ja sihteeriksi Mirja Fasta sekä pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Heikki Pelkonen ja Jyrki Rauhala. Käsiteltiin tilit ja myönnettiin vastuuvapaus hallituksen jäsenille. Vahvistettiin toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio seuraavalle toimintakaudelle, mm. jäsenmaksu 10 €/vuosi, mutta liittymismaksua ei enää peritä.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen Hannu Pelkonen (erovuorossa v. 2011) ja hänen varamiehekseen Heikki Pelkonen. Muiksi jäseniksi valittiin Mirja Lehtinen (erov. 2011) ja varalle Outi Pelkonen sekä Valtteri Pelkonen (erov. 2011) ja varalle Mirja Fasta. Hallituksessa jatkavat Veikko Jp Pelkonen, Erkki Jp Pelkonen ja Jyrki Rauhala sekä varajäsenet Pentti Pelkonen, Raimo Pelkonen ja Lauri Hämäläinen, nämä kaikki erovuorossa v. 2008. Varsinaisiksi tilintarkastajiksi valittiin Alpo Ronkainen ja Arto Pelkonen sekä varalle Martti Pelkonen ja Kirsi Ronkainen.

Muut asiat: 1) Sukuseuran lipusta/viiristä keskusteltiin, ja sen aiheiksi esitettiin mm. vesi ja leipä/Leiplahti sekä 3 puuta, 3 leipää, 3 tähkää ja vielä mäki ja vesi. Hallitus jatkaa. 2) Retkikohteiksi esitettiin Karjalan kannasta, Laatokan kierrosta ja Räisälän matkaa. 3) Puheenjohtaja kertoi jo kerätyistä sukutiedoista ja kehotti jäseniä osallistumaan haastattelujen, kuvien yms. kokoamiseen. 4) Irja Pelkonen esitteli tietokoneelle tallentamiaan tietoja. 5) Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 13.50.  -  Tämän jälkeen oli lounas, arpajaiset sekä risteily Päijänteellä (upea sää, hieno luonto ja mukava laiva) sekä saunomista, grillausta ja vapaata seurustelua.  -   Suurkiitos Padasjoen seurakunnalle!

2. Sukuviirin suunnittelu

Ainakin Markus Pelkonen ja Toni Pitkälä ovat tehneet esityksiä. Hallitus jatkaa työskentelyä.

3. Laatokan kierros 4-8.6.2006

Esite matkasta Virtelän Viestin liitteenä. Matka on edullinen ja sisältörikas, kilpailun tulos. Ilmoittaudu ajoissa!

4. Sukuseuran jäsenyys

Jäsenmaksu on 10 €/vuosi. Olethan maksanut tämän vuoden jäsenmaksun? Seura kutsuu uusiakin jäseniä, ilmoittautumiset hallituksen jäsenille.

5. Sähköpostiosoitteet

Toivomme sukumme sähköpostiosoitteita yhteydenpidon helpottamiseksi -  siis jos sellainen jollakin on!

6. Sukutietojen ym. materiaalin kerääminen

Kuvia, muisteluja, haastatteluja ym. materiaalia pitää tallentaa niin kauan kuin niiden kokoamiseen on kykyä! Kirjallinen tai äänitetty on yhtä hyvä, eikä laatua tule liikaa korostaa!

7. Hallituksen sihteeri

Hallitus valitsi viime kokouksessaan 3.12.2005 uudeksi sihteerikseen Mirja Lehtisen Äänekoskelta.

Rauhallista adventtiaikaa ja entistä parempaa uutta vuotta kaikille sukuseuramme jäsenille ja ystäville!

Pelkosten sukuseuran hallitus

h-i.pelkonen@pp.inet.fi

puh 019-417039, 050-5550694

jrauhala@hotmail.com

Mirja Lehtinen, siht

mirja.lehtinen@pp4.inet.fi

Sivakankatu 25
44120 Äänekoski

Valtteri Pelkonen

valtter.pelkonen@elisanet.fi

Koivutie 14 AS 8
33960 Pirkkala

Veikko Pelkonen

Vanha Tapanilantie 18 B 1
00780 HELSINKI
044 5980829

04.-8.6.2006  5 pv            LAATOKAN KIERROS

su-to                                        (Pelkosten sukuseura ym)

Viipuri, Käkisalmi, Sortavala, Petroskoi,

380 €                              Kizhi, Aunus, Vanha-Laatokka, Terijoki

Matkanj. : Aimo Kalenius

Tulkki     : Ilmari Ronkonen ( Keltosta )

Matkaohjelma :

1.    päivä su  4.6 klo  07.00  Eduskuntatalon edusta

Rajahovi, ruokailu  ja rahanvaihto

Viipuri, jossa tutustuminen vanhaan
                                              kaupunginosaan. Ajamme Räisälän kautta Sortavalaan

Piipunpihaan, jossa ruokailu ja majoitus.

2.       päivä ma 5.6 klo  08.00  Aamiainen

09.00  Ajamme Sortavalan, Läskelän, Käsnäselän, Vieljärven ja Prääsän
                                              kautta Petroskoihin, jossa  yövymme htl  Pohjolaan. Illallinen.
                                              Kaupunkiin tutustumista.

3.       päivä ti  6.6        08.00  Aamiainen

09.00  Vaihtoehto 1. Lähtö kantosiipialuksella Kizhin saarelle ja paluu
                                              noin klo 15. Lisämaksu  65 € / henk.  Hinnantark. tammikuussa.

09.00   Vaihtoehto 2. Helikopterilla Kizhille ja paluu noin klo 13.
                                              Lisämaksu 45 €, mikäli saadaan noin 25 henk. Hinnantarkistus
                                              tammikuussa.

Matka jatkuu  Prääsän kautta Aunukseen, jossa ruokailu ja majoitus
                                              htl Olongassa.

4.       päivä ke  7.6 klo  08.00  Aamiainen

09.00  Staraja Ladogalle ( vanha kaupunki Olhavanjoen rannalla ).

Yöpyminen Gelios-hotellissa Terijoella. Illallinen

5.    päivä to   8.6      07.00  Aamiainen

08.00   Kotimatka Viipurin kautta.

Huom. Jos aikaa jää, niin katselemme myös muita paikkoja.

Hintaan sisältyy : - matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset

- majoitus puolihoidolla ( aamupala ja iltaruoka )

- matkanjohtajan palvelut

- päiväkahvit ( keitetään päivittäin sopivalla paikalla 2. ja 3 ja 4. päivä )