Seuraava sukuseuramme vuosikokous pidetään Lahden Renkomäen seurakuntakodilla, Orimattilankatu 114, 15680 Lahti, lauantaina 5.8.2017 klo 10 alkaen.

Kahvin ja ruokailun hinnat ovat 20 € aikuisilta ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Ohjelma:

Klo 10.00           Ilmoittautuminen ja kahvittelua, kootaan maksuja,

Myynnissä sukuseuramme tuotteita: sukustandaareja ( 35 €) ja pinssejä (5 €), sukuseuran mukeja (8 €) ja kasseja, joissa logot, (10 €), karttoja (6 €), arpoja ( 2 €), toivotaan sitä varten voittoja lahjoituksena.

10.45                  Sukuhaarojen ja niiden jäsenten esittelyä. Kerrotaan sukuseuran jäsenyydestä ja otetaan vastaan uusia jäseniä.

Sukukirjan esittely.

11.30                  Vuosikokouksen viralliset asiat (sääntöjen 9. kohdan mukaisesti):

1. Kokouksen avaus, pj. Hannu Pelkonen. Pidetään hiljainen hetki toimikauden aikana kuolleiden muistoksi

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Esitetään seuran tilinpäätökset, vuosikertomukset ja tilintarkastajien lausunnot vuosikokousten väliseltä ajalta

6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä

7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksu seuraavalle toimikaudelle

8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja (ollut Hannu Pelkonen, joka erovuorossa 2017), varapuheenjohtaja (Heikki Pelkonen, joka erovuorossa 2020) sekä muut jäsenet Ari Pelkonen (erov. 2017), Markku Pelkonen (erov. 2017), Raimo Pelkonen (erov. 2020) ja Pekka Pelkonen (erov. 2020). Varajäsenet Pasi Pelkonen (2017), Aarne Pelkonen (2020), Mirja Lehtinen (2017), Paavo Pelkonen (2017), Pentti Pelkonen (2020) ja Lasse Pelkonen (2020). (Löytyykö edustajaa Aatamin sukuhaarasta? Muistutetaan asiasta ja kysytään Virtelän Viestissä. Muita?)

9. Valitaan kaksi tilintarkastajaa (ollut Riikka Sauramäki ja Marja Ranta-Nilkku) ja heille kaksi varamiestä (ollut Jussi Pelkonen ja Kirsi Ronkainen) seuraavaksi toimikaudeksi

10. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat:

- Kunniapuheenjohtajuus.

Virallisen kokouksen jälkeen myydään sukukirjaa.

12.30                  Ruokailu

13.30                  Yhteistä ohjelmaa:

Kukin osallistuja voi esittää omaa ohjelmaa, myös toiveita sukuseuran toiminnalle ym.

Karjalan piirakan leipomista ja paistamista yhdessä. Hallitukselle voi ilmoittaa, jos on jotakin ohjelmaa tai leipomiseen ajatusta.

Kahvia ja leivottuja tuotteita (mm. piirakkaa)

Päätössanat

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen:

Ilmoittautumiset Heikki Pelkoselle 15.7.2017 mennessä, heikki.pelkonen@evl.fi tai puh.040-5050282.